Knjiga svima i svuda ove godine od 8. do 13. studenog

Datum objave
Natrag

Projekt Knjiga svima i svuda i ove jeseni u fokus stavlja promociju čitanja. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore osmislila je ovaj projekt uslijed pandemijskih mjera, a projekt je prvi put uspješno održan u vremenu od 10. do 15. studenog 2020. godine.

Ove godine ide dalje, a održava se od 8. do 13. studenog paralelno s najmnogobrojnijom književnom manifestacijom – Interliberom

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi Knjige svima i svuda ili uživo. U sklopu akcije Knjiga svima i svuda svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto.

Na online platformi Knjiga svima i svuda moguće je pregledati nakladnike koji su se uključili u aktivnost nudeći popuste, kao i izbor izdanja koja su hrvatski nakladnici izdvojili kao svoje favorite. Ona izdanja koja mogu postati upravo vaša! Međutim, važno je imati na umu da KSS nije web shop, već svojevrsni preglednik izdanja s popustom, a kupovina je omogućena kod nakladnika i u knjižarama.

Nadalje, online platforma omogućava i preglednik knjižara koje su se uključile u akciju po gradovima diljem Hrvatske. Za pristup knjižarama koje će sudjelovati na ovogodišnjoj akciji dovoljan je samo jedan klik na preglednik, gdje između ostalog možete odabrati i grad te tako dobiti uvid u to koje knjižare su postale dijelom akcije Knjiga svima i svuda i tako podržale važan cilj promocije čitanja.